Följ Mitsubishi Electric

Trygga affärer med Mitsubishi Electric - Hela fem års garanti!

Pressmeddelande   •   Jan 14, 2014 11:51 CET

Att köpa en ny värmepump innebär ofta en stor investering. Det gör att kunden förväntar sig en bekymmersfri klimatprodukt under många år framöver. Mitsubishi Electric erbjuder därför ett femårigt garantivillkor för konsumenter på sina klimatprodukter. Sedan flera år har garantin inkluderat luft/luftvärmepumpar. Nyhet för 2014 är att femårsgarantin även gäller för Ecodan luft/vattenvärmepumpar.

Tryggt och säkert val
För Mitsubishi Electric är trygghet för kunden en självklarhet. Med ett garantiavtal i kombination med hög kvalitet och med noggrant utvalda installatörer är ett köp av en värmepump från Mitsubishi Electric både ett tryggt och säkert val. Kunden kan också känna sig lugn med att ha full kontroll på kostnaderna i fem år framåt.

Garantiavtalet och reklamationshantering är sedan årsskiftet en nyhet för Ecodan luft/vattenvärmepumpar och gäller mot konsumenter. Tidigare har garantiavtalet enbart gällt för luft/luftvärmepumpar.

Enkelt för kunden
Med Mitsubishi Electrics femårsgaranti kontaktar kunden sin installatör om ett problem med produkten uppstår. Garantin gäller för fel som uppkommer under garantitiden på produkten och ingående komponenter, bristfälligheter i konstruktion, material eller tillverkning samt arbetskostnad som uppkommer i samband med avhjälpandet av felet. Installatören tar hand om allt praktiskt kring garantin och kunden behöver inte ansöka om ersättning hos sitt försäkringsbolag. För kunden innebär det en smidig hantering med endast en kontakt. Garantibeviset följer med vid leverans och fylls i tillsammans med installatören.

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport. Huvudkontoret ligger i Häggvik, norr om Stockholm. Kontor finns även i Göteborg och Lund.

I Norden har företaget varit verksamma i 30 år och har 50 personer anställda. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av egna produkter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och i de baltiska länderna

Mitsubishi Electric är en globalt ledande tillverkare och utvecklare av bland annat värmepumpar, luftkonditionering och olika typer av display produkter. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att påverka och garantera absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.