Följ Mitsubishi Electric

​Professionell IT-kyla för serverrum och teknikrum

Pressmeddelande   •   Feb 11, 2019 16:10 CET

MSY-TP

Mitsubishi Electric lanserar MSY-TP med garanterad drift ned till -25°C för serverrum och teknikrum. Kyldrift året runt med hög energieffektivitet oberoende av årstid.

Skydda känslig information

För hög temperatur i serverrum eller teknikrum kan innebära stora risker för känslig utrustning som innehåller viktiga funktioner och information. Information som kan vara förödande för ett företag om det går förlorat. Med en garanterad drift ner till -25°C säkerställer MSY-TP att temperaturen hålls nere året runt och minskar därmed risken för eventuell överhettning av serverrum och utrustning som kan innebära förlust av prestanda och driftproblem som följd.


MSY-TP - Vägghängd innerdel för kyla i serverrum och teknikrum

  • Garanterad drift ned till -25°C
  • R32 Köldmedium
  • Högt SEER-värde på A+++ / 9,0.
  • Energieffektiv kyldrift året runt oberoende av årstid

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har över 60 personer anställda.

Mitsubishi Electric - Heating & Cooling

Mitsubishi Electric - Värmepumpar

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.