Följ Mitsubishi Electric

POPULÄR HANDTORK - JET TOWEL, GÖR ENTRÉ PÅ DEN SKANDINAVISKA MARKNADEN

Pressmeddelande   •   Jan 19, 2010 13:25 CET

 

Mitsubishi Electric kommer nu att börja sälja den efterfrågade JetTowel. Mitsubishi Electric´s egentillverkade handtork har funnits på den japanska marknaden i över 15 år. I jakten på mer energieffektiva lösningar har efterfrågan på den populära Jet Towel ökat över hela världen. På hotell, restauranger, köpcentrum och andra faciliteter ser man handtorken som ett effektivt sätt att spara in på driftskostnader. High-speed handtorken tar oss till en helt ny nivå av bekvämlighet och nöjda kunder samtidigt som man sparar på driftskostnaderna.

Mitsubishi Electric’s Jet Towel handtork torkar dina händer på bara några sekunder med hjälp av “jet blaster” på vardera sidan av handen. Snabbt och effektivt och framförallt miljövänligt. JetTowel är tänkt att placeras på offentliga toalettutrymmen, tex. flygplatser, sjukhus, tågstationer etc. Besparingen jämfört med pappershanddukar eller vanliga handtorkar som går på el är stor. Med JetTowel blåser man av vattnet från händerna med hög lufthastighet, för högre komfort finns möjlighet att värma luften innan utblås.

Läs mer på http://www.mitsubishielectric.se/nyheter/archive/2010/01/13/jet-towel-handtork

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.