Följ Mitsubishi Electric

NY STORLEK – ECODAN LUFT-VATTEN VÄRMEPUMP 9,3 kW

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2009 15:02 CEST

EcoDan är ett komplett system för värme och varmvatten med Power Inverter utomhusdel från Mitsubishi Electric samt EcoDan varmvattenberedare med inbyggd reglercentral.
Ecodan Luft-Vatten värmepump passar olika husstorlekar och är noggrant utvecklad för att ge varmvatten till antingen traditionella radiatorer eller golvvärmesystem. En Luft-Vatten Värmepump med kraftfull och miljövänlig teknik. Ecodan är utvecklad för att möta framtidens krav på varmvatten och uppvärmning. Lätt att installera, energisnål och unik värmeeffekt - Ecodan är idealisk för både planeraren, installatören och användaren.

Ecodan 9,3 är den nya storleken till vår luft-vatten värmepump. Sen tidigare har vi luftvatten med Zubadan Inverter. Ecodan med Power Inverter har en värmeeffekt 2,8 - 9,3kW och ett COP på hela 4,36. Garanterad värmedrift ner till -15°C.
Med Ecodan Power Inverter värmer du effektivt ditt hus, samtidigt som du sparar på din uppvärmningskostnad. En 6-årig trygghetsförsäkring ingår.

Läs mer om Ecodan luft-vatten värmepump.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.