Följ Mitsubishi Electric

Ny försäljningschef för svenska marknaden

Pressmeddelande   •   Apr 05, 2013 14:00 CEST

Patrik Johansson kom till Mitsubishi Electric AB redan i början utav förra året och arbetade då inom systemförsäljning. Han har i sin förra tjänst mycket framgångsrikt utvecklat företagets affärer, framför allt i Stockholmsområdet. Nu står Patrik inför nya utmaningar med arbetet att säkerställa Mitsubishi Electrics fortsatta expansion i Sverige.

Patrik ser positivt på möjligheterna för Mitsubishi Electric att växa på marknaden och menar att man inom vissa områden än så länge endast sett början på framgången.

– Vi har alla möjligheter att växa och fortsätta ta större marknadsandelar inom både privatmarknad och kommersiella fastigheter. Inom det sistnämnda har vi endast sett början på framgången utav vårt fokuserade arbete inom hotell och andra servicekedjor, säger Patrik Johansson.

Mitsubishi Electric önskar Patrik lycka till i sin nya roll som försäljningschef och har nu påbörjat arbetet med att hitta en ersättare inom systemförsäljning.

 


Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.
Huvudkontoret ligger i Häggvik, norr om Stockholm. Kontor finns även i Göteborg
och Lund.

 I Norden har företaget varit verksamma i 30 år och har 50 personer anställda. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av egna produkter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och i de baltiska länderna

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.