Följ Mitsubishi Electric

Ny Export Sales Manager

Pressmeddelande   •   Nov 22, 2018 15:00 CET

Martin Bergström

Mitsubishi Electric Sverige tillsätter Martin Bergström som Export Sales Manager för affärsområdet Klimatprodukter.

Mitsubishi Electric Sverige fortsätter expandera inom området för klimatprodukter. I takt med detta har man också valt att tillsätta en ny export försäljningschef detta för att driva affärsområdet klimatprodukter i Finland, Danmark och Baltikum.

Martin Bergström har lång och bred erfarenhet av Mitsubishi Electric, han har arbetat på Mitsubishi Electric Sverige sedan 2012 och innehaft flera olika positioner. Senast som Produktchef för Lossnay ventilations aggregat samt PAC & RAC Luft/Luft värmepumpar.

Martin har bra kännedom om branschen och kommer historiskt från installationsledet där han mellan 1996-2012 arbetade med både försäljning, installation och service av olika typer av segment inom HVAC.

- En mycket rolig och spännande utmaning, jag ser fram emot att få jobba tätare med våra distributörer på växande marknader. Vi kommer att lansera ett flertal nya produkter för att bredda oss och göra Mitsubishi Electric ännu mer attraktiv som leverantör.

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har över 60 personer anställda.

Mitsubishi Electric - Heating & Cooling

Mitsubishi Electric - Värmepumpar

www.mitsubishielectric.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.