Följ Mitsubishi Electric

Möt Mitsubishi Electric på Fastighetsmässan i Kista

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2013 14:55 CET

I samband med deltagandet på Fastighetsmässan den 20-21 mars visar Mitsubishi Electric upp storsuccén CAHV. CAHV är hetvattenvärmepumpen för fastigheter som har nått stora framgångar på
den svenska marknaden tack vare sin 70°C utgående vattentemperatur.

Mitsubishi Electrics produkter värmer och kyler på marknadens mest energieffektiva sätt och på mässan kommer hela det energisnåla sortimentet som riktar sig till industri, hotell, kontor, köpcentrum och flerfamiljshus presenteras.

Välkommen att möta Mitsubishi Electric på Fastighetsmässan i Kista i monter C:06.

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport. Huvudkontoret ligger i Häggvik, norr om Stockholm. Kontor finns även i Göteborg och Lund.

 I Norden har företaget varit verksamma i 30 år och har 50 personer anställda. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av egna produkter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och i de baltiska länderna

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.