Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electrics värmeväxlare VL-100 byter namn till Miniventilation

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2014 09:44 CET

Kärt barn har många namn, brukar man säga. Lossnay VL-100 och Lossnay X. Men nu byter Mitsubishi Electrics värmeväxlare namn till Miniventilation.

Under de senaste åren har ventilationsvärmeväxlaren funnits i Mitsubishi Electrics sortiment och blivit en hjälpande vän i nöden för hus som haft problem med otrevliga lukter, mögel eller radon. Genom att förbättra luftkvaliteten och samtidigt återvinna upp till 80% av värmen blir det som att vädra med stängda fönster.

Men nu är det dags för förändring och VL-100 går numera under namnet Miniventilation.

- Med det nya namnet blir det lättare för konsumenterna att direkt förstå vad det är för produkt vi pratar om och vad den gör för någonting, säger Asim Ljukovac, produktchef för Miniventilation.

Dålig ventilation är ett problem idag. Att vädra med öppna fönster gör att vi släpper ut värdefull värme och istället måste lägga onödiga tusenlappar på uppvärmning av den nya luften. Med en enkel installation, endast två hål i väggen, passar Miniventilation perfekt för alla sorters byggnader som har problem med allt från radon och mögel till äcklig röklukt och dålig ventilation. Med
Miniventilation kan du nu vädra året om, utan att behöva öppna ett enda fönster!


Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport. Huvudkontoret ligger i Häggvik, norr om Stockholm. Kontor finns även i Göteborg och Lund.

I Norden har företaget varit verksamma i 30 år och har 50 personer anställda. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av egna produkter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och i de baltiska länderna. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att påverka och garantera absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.