Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric tillsätter ny Branch President

Pressmeddelande   •   Maj 07, 2019 16:01 CEST

Itaru Watanabe, Branch President

Mitsubishi Electric Europe B.V. (Scandinavia) vill härmed presentera Itaru Watanabe som ny Branch President.

Itaru Watanabe kom till Sverige och Mitsubishi Electric Europe B.V. den 1 april 2019.

Hans tidigare roll var som Branch President för Mitsubishi Electric Europe B.V. UK och Irland.
Innan dess var han Branch President för Mitsubishi Electric Storbritannien.

Med mer än tre decenniers erfarenhet inom Mitsubishi Electric (Nordamerika, Asien och Japan), ser han nu fram emot att få arbeta med den skandinaviska delen av Mitsubishi Electric Europe.

Han vill tillsammans med vårt skandinaviska team bidra till en hållbar affärstillväxt både för samhället och för alla som bor i Skandinavien och Baltikum. Han tror på att vi kan åstadkomma mycket inte bara genom att tillhandahålla bra produkter utan även genom hur vi arbetar.

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna. 

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamt i mer än 30 år och har över 60 anställda.

Mitsubishi Electric - Heating & Cooling

Mitsubishi Electric - Värmepumpar

www.mitsubishielectric.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.