Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric lanserar ny LED-skärm för utomhusbruk

Pressmeddelande   •   Jan 10, 2012 16:12 CET

Mitsubishis banbrytande ODT6S är en kompakt, 6 mm pitch, fläktlös LED-skärm som erbjuder enkel installation och exceptionellt låg driftskostnad.

Mitsubishi Electrics ODT6S LED-skärm är designad för att vara en högkvalitativ utomhusskärm som är enkel att installera och har en låg driftskostnad, till ett konkurrenskraftigt pris.

Med 6.7 mm pitch och 5000 cd/m² har ODT6S ett unikt nytt vattentätt 3-i-1 LED paket utvecklat av Mitsubishi för hög tillförlitlighet. Den förenklade konstruktionen innebär att panelen är exceptionellt tunn, endast 50 mm, och har en vikt på under 25 kg. Installationen gör du därmed snabbt och lätt, utan behov av utrustning för tunga lyft.

I ODT6S modulerna använder Mitsubishi en speciellt utvecklad kylfläns för att hålla modulerna kylda utan att använda kylfläktar. Den fläktlösa konstruktionen gör skärmen totalt ljudlös när den används. Utan fläktar slipper du även luftfilter. Du får på så sätt en skärm som säkerställer år av bekymmersfritt användande samtidigt som den kräver väldigt lite underhåll. Den lätta konstruktionen, tunna profilen och låga driftskostnaden i kombination med produktens höga kvalitet, gör ODT6S till det idealiska valet för utomhusapplikationer såsom digital reklam och publik information.

ODT6S utomhusskärm kontrolleras av Mitsubishis XCS-3000, en kompakt kontrollenhet som erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för digital signage applikationer.

Besökare på ISE 2012 har möjlighet att se en demonstration av ODT6S, tillsammans med andra digital signage produkter från Mitsubishi. Det inkluderar bland annat det nya Play-Out Composer systemet och en serie av högkvalitativa LCD displayer designade speciellt för inomhus digital signage och annonseringsapplikationer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.