Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric lanserar Large Hydrobox med två funktioner i en enda investering

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2015 14:15 CEST

Nu lanserar Mitsubishi Electric nyheten inom luft/vattensortimentet - Large Hydrobox. En större och kraftigare hydrobox för kommersiella fastigheter.

Det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet Ecodan gör att du sparar pengar genom att ge maximal värme med minimal energiförbrukning. Den senaste nyheten Large Hydrobox ger optimal möjlighet att installera och anpassa energibesparande kyl- och värmepumpsystem till fastigheter.

Large Hydrobox ersätter olje-, el- eller fjärrvärme till miljövänlig värmepumpsteknik och som en bonus levererar den även kylfunktion och ger därför två funktioner i en och samma investering. Tack vare unik Zubadan Inverterteknik får man oförändrad värmeeffekt ner till -15°C omgivande och klarar av extrem vinter utan problem med garanterad värmeeffekt ner till -28°C.

Men det finns fler fördelar med Large Hydrobox. Med ett högt SCOP får den en energimärkning på A++ (A) och dessutom har du energimätning både direkt i displayen och via WiFi eller Modbus. Med Mitsubishi Electrics beräkningsprogram MELcalc kan du även göra energiberäkningar för systemet.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.