Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric inför 5-års garanti på luftvärmepumpar

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2011 16:26 CET

En ny värmepump innebär ofta en stor investering. Den gör också att man förväntar sig att den ska fungera bekymmersfritt under många år framåt.

Värmepumpar från Mitsubishi Electric är speciellt utvecklade för våra nordiska länder. Precis som du använder vinterdäck på din bil, är våra maskiner lämpade för att klara av snö, is och kalla temperaturer. Detta genererar färre driftstörningar och problem. Energieffektiv och miljövänlig sänker värmepumpen din värmekostnad i många år framåt. Dessa egenskaper gör värmepumpar från Mitsubishi Electric till oslagbara värmeproducenter i ditt hem. En produkt du kan lita på helt enkelt.

För att ytterligare förstärka detta erbjuder nu Mitsubishi Electric 5 års garanti på luftvärmepumpar installerade av certifierade kylinstallatörer och monterade under föreskrivna förhållanden. Med denna garanti får installatören betalt av leverantören och som slutkund behöver man inte ansöka om ersättning hos sitt försäkringsbolag.

Garantin gäller på luftvärmepumpar sålda fr.o.m. 1 november 2011.

Läs mer om Mitsubishi Electric´s garanti på värmepumpar, garantin- och hanteringsvillkor, samt vilka luftvärmepumpar det gäller.

Mitsubishi Electric är globalt sett en ledande tillverkare och utvecklare av bland annat värmepumpar, luftkonditionering och olika typer av display produkter. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att ta ansvar för och garantera den absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se 
www.mitsubishivillavarme.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.