Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric hjälper kommunalt fastighetsbolag att energieffektivisera

Pressmeddelande   •   Nov 07, 2012 08:39 CET

Fastighetsbolaget gör nu åter en insats att effektivisera energin i sina fastigheter.

Fastighetsbolaget Ängelholmshem ersätter nu fjärrvärmen i bostadsområdet Papegojan i Ängelholm och kommer att installera en luft/hetvatten värmepumpanläggning som består av 15 stycken CAHV-P500YA-HPB, som tillsammans levererar 945kW, för värme och varmvatten till lägenheterna.

-  En anledning till att Ängelholmshem åter valde den kraftfulla CAHV-P500YA-HPB är att den är driftssäker och utrustad med den senaste inverter tekniken och kan energieffektivt leverera hetvatten med temperaturer upp till +70 C även när det är riktigt kallt ute, säger Christer Foleby, teknisk systemförsäljning på Mitsubishi Electric.

Ängelholmshem samarbetar här nära med Mitsubishi Electric, EVP Konsult AB i Helsingborg och installatören CS Kyla & Värme i Örkelljunga.

För ytterligare frågor gällande detta projekt, vänligen kontakta:

Christer Foleby, Teknisk Systemförsäljning Mitsubishi Electric, 08-6251027
Thomas Orrbeck, Försäljningschef Mitsubishi Electric, 08-6251026

Mitsubishi Electric är en globalt ledande tillverkare och utvecklare av bland annat värmepumpar, luftkonditionering och olika typer av display produkter. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att påverka och garantera absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se
www.mitsubishivillavarme.se
www.mitsubishi-aircon.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.