Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric förstärker säljkåren med ny teknisk säljare

Pressmeddelande   •   Nov 11, 2014 12:48 CET

Mitsubishi Electric inledde november månad med att än en gång utöka säljkåren, denna gång med Torbjörn Flodén som blir ny teknisk försäljningsingenjör på Göteborgskontoret.

Den 3 november anställdes Torbjörn Flodén som teknisk försäljningsingenjör med fokus på kommersiella fastigheter. Mitsubishi Electrics fastighetsavdelning förstärks därmed ytterligare och Torbjörn kommer ha placering på säljkontoret i Göteborg.

Torbjörn kommer senast från Swegon där han hade tjänsten som teknisk marknadsförare och systemspecialist. Han är ingen främling för Mitsubishi Electrics produkter då han tidigare arbetat med dessa i olika systemlösningar.

Hans fokus på Mitsubishi Electric blir att öka närvaron hos konsulter och finnas som systemsupport i samband med projekteringsarbete.

- Utmaningen blir att knyta ihop energitänket för hela systemen och paketera detta ut mot fastighetsägare och konstruktörer. Jag ser mycket fram emot att få vara delaktig i projektering av system med högt uppsatta energimål, berättar Torbjörn Flodén.

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport. Huvudkontoret ligger i Häggvik, norr om Stockholm. Kontor finns även i Göteborg och Lund.

I Norden har företaget varit verksamma i 30 år och har 50 personer anställda. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av egna produkter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och i de baltiska länderna. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att påverka och garantera absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.