Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric anställer ny teknisk försäljningsingenjör

Pressmeddelande   •   Feb 08, 2012 09:11 CET

Mitsubishi Electric satsar vidare på proffsmarknaden för värmepumpar och förstärker teamet med Patrik Johansson som teknisk försäljningsingenjör för systemprodukter.

Mitsubishi Electric har anställt Patrik Johansson som teknisk försäljningsingenjör för systemprodukter i Stockholm/Mälardalen, med placering vid huvudkontoret i Sollentuna.
Patrik kommer närmast från Vesam i Katrineholm, totalentreprenör, som sålt och installerat Mitsubishi Electric aggregat, varför han har en god inblick i företaget och våra produkter.

Patriks uppdrag är att få igång system affärerna i nämnd region med konsulter som första fokus. Han har ett stort kontaktnät inom fastighetsägare som kommer väl till hands.

E-post: patrik.johansson@se.mee.com

Med Patrik är vi på Mitsubishi Electric nu totalt 41 personer, varav 24 personer på avdelningen för värmepumpar och luftkonditionering.

Vi hälsar Patrik välkommen till vårt team!

Mitsubishi Electric är en globalt ledande tillverkare och utvecklare av bland annat värmepumpar, luftkonditionering och olika typer av display produkter. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att påverka och garantera absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.