Följ Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric anställer ny produktchef för Luft/Vatten

Pressmeddelande   •   Okt 10, 2014 11:12 CEST

Under hösten har Mitsubishi Electric fått förstärkning. Anette Franzén blir ny produktchef för produktgruppen Luft/Vatten.

Mitsubishi Electrics huvudkontor i Sollentuna strax norr om Stockholm fick den 1 september tillökning av en ny produktchef för produktgruppen Luft/Vatten, Anette Franzén. Anette har en teknisk bakgrund och kommer senast från Life Science-branschen där hon arbetade på Nestlé som nordisk marknadsförare av medicinteknisk utrustning. Med erfarenheter av att implementera och genomföra marknadsstrategier, konkurrensanalyser och sälj- och marknadsinitiativ är nu Anettes mål att öka marknadsandelarna för Luft/Vatten.

Anettes stora utmaning blir att ta sig an en helt ny bransch och sätta sig in i de nya arbetsuppgifterna som väntar, men hon känner sig mer än redo.

-  Jag ser fram emot att få stärka Luft/Vatten-portföljen ännu mer, med våra kommande marknadsstrategier där målet är ökade marknadsandelar. Mitsubishi Electric är ett starkt företag med ett starkt varumärke och spännande produkter. Det finns många spännande utmaningar inom företaget och mina arbetsuppgifter, som att få kombinera produktsmarknadsföring och teknik i min arbetsroll, säger Anette Franzén.

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.
Huvudkontoret ligger i Häggvik, norr om Stockholm. Kontor finns även i Göteborg
och Lund.

I Norden har företaget varit verksamma i 30 år och har 50 personer anställda. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av egna produkter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och i de baltiska länderna. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att påverka och garantera absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.