Följ Mitsubishi Electric

ME Engineer – applikation för installatörer

Pressmeddelande   •   Sep 21, 2017 15:00 CEST

ME Engineer

ME Engineer är nästa generation av skräddarsydda informationstjänster specifikt för mobilanvändare. Installatörer och servicetekniker för Mitsubishi Electric har nu via applikationen i sin mobil enkel tillgång till det mest uppdaterade och detaljerad serviceinformation direkt från interna tekniska experter på Mitsubishi Electric.

Funktioner
Felkod och fel LED överblick samt diagnoser, köldmedieberäkningar, temperaturvärden, City Multi Testing Dipswitches, stöd för Wi-Fi-gränssnitt och Matrix streckkod samt direktlänkar till aktuell dokumentation inom support och information om de senaste produkterna.

Regelbundna uppdateringar
ME Engineer har utformats för att utvecklas med tiden där nytt innehåll med nya funktioner kommer att tilläggas i regelbundna uppdateringar för att alltid hålla dig uppdaterad kring det senaste mobila verktyg och servicenyheter.

Smartphones och surfplattor
ME Engineer är utformad och tillgänglig på senaste sortimentet av mobila enheter, inklusive smartphones och surfplattor. Innehållet kommer att optimeras för att anpassa skärmstorleken på den mobila enheten.

På svenska
ME Engineer stödjer nu även europeiska användare, de kan nu välja sitt lokala land och språk för att sedan visa anpassad supportinformation från interna tekniska experter på Mitsubishi Electric filialer över hela Europa.

Din personliga favoritlista
Det är också möjligt att lägga till dina mest besökta sidor till din personliga favoritlista i programmet, vilket innebär att du har lätt tillgång till dina favoritverktyg och information genom bara några klick, oavsett var du befinner dig i programmet.

Direkt kontakt
Om du fortfarande inte kan lösa ditt serviceärende med hjälp av verktygen och informationen inom ME Engineers, så hittar du direktlänkar och information under kontaktsektionen för att enkelt kontakta din lokala Mitsubishi Electric tekniska support.

IPHONE - LADDA NED APP

ANDROID – LADDA NED APP

Mitsubishi Electric är en global ledare inom forskning och tillverkning av elektriska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport.

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har över 60 personer anställda.

Mitsubishi Electric - Heating & Cooling

Mitsubishi Electric - Värmepumpar

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.