Följ Mitsubishi Electric

IDH - Högeffektiv värmepump för krävande innemiljö

Pressmeddelande   •   Jan 24, 2012 14:17 CET

Värmepumpen IDH är utvecklad för krävande och tuffa inomhusmiljöer, såsom smutsiga och dammiga lagerlokaler, verkstäder och köksmiljöer.

Med energieffektiva EC fläktar drar värmepumpskonvektor IDH ner den varma luftkudden från taket till golvnivå där den gör bäst nytta. Batteriet har 4mm lamelldelning och behöver inget luftfilter, luften passerar inomhusdelen utan problem.

Med en rumskontroll kan en eller flera inomhusdelar styras, men det går även att kapacitet styra en eller flera med analog signal från en övergripande styrutrustning. Med energieffektiv värmepumpning reduceras kostnaderna avsevärt för fastighetsägaren.

IDH levereras i 3 storlekar, med max värmeeffekt vid +7 utetemperatur på 16kW, 25kW och 31,5 kW. Den kan också leveres med Mitsubishi Electric unika utedel ZUBADAN - som har överlägsen värmekapacitet vid kalla utomhustemperaturer.

Mitsubishi Electric är globalt sett en ledande tillverkare och utvecklare av bland annat värmepumpar, luftkonditionering och olika typer av display produkter. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 1983. Våra produkter är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger oss en unik möjlighet att ta ansvar för och garantera den absolut bästa funktion och kvalitet.

www.mitsubishielectric.se
www.mitsubishi-aircon.se
www.mitsubishivillavarme.se

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.