Följ Mitsubishi Electric

HÖGEFFEKTIV LUFTRIDÅ MED ÖVERLÄGSEN VÄRMEPUMPSTEKNIK

Pressmeddelande   •   Jun 10, 2009 10:53 CEST

Luftridån upprätthåller ett perfekt inomhusklimat för kunder och anställda. Den ser till att hålla värmen inomhus på vintern och fungerar som en osynlig dörr i entren till din lokal.
På samma sätt håller luftridån inne svalkan på sommaren när det är varmt ute. Den hjälper effektivt till att hålla inomhusklimatet rent och fräscht, fritt från damm, avgaser, insekter och annan smuts utifrån.

Luftridå övanför en öppen entre till lokalen är ett otroligt energi-effektivt system jämfört med med entre utan luftridå. Med en luftridå som värmepump har du dessutom möjlighet att göra märkbara ekonomiska besparingar jämfört med en luftridå som värms med direktel. Grafen visar återbetalningstiden för en luftridå med värmepump jämfört med en eldriven luftridå. Uträkningen är baserad på den årliga driftskostnaden samt investeringskostnad för båda systemen. Återbetalningstiden ligger då på 1,1 år.
Lägg till 30-50% mindre koldioxid utsläpp jämfört med direkt el så inser man snabbt även de miljömässiga fördelarna.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.