Följ Mitsubishi Electric

Hälsa på Mitsubishi Electric på Hem & Villamässan

Pressmeddelande   •   Sep 03, 2015 16:19 CEST

Den 10-13 september i Göteborg och 8-11 oktober i Stockholm medverkar Mitsubishi Electric för första gången på Hem & Villamässan.

Hem & Villamässan är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet och vänder sig till dig som ska renovera, bygga om eller bara vill ha lite ny inspiration. I år medverkar Mitsubishi Electric för första gången, både i Göteborg och i Stockholm. På plats visar vi upp produkter inom både luft/luft- och luft/vattenvärmepumpar som kan spara dig lite extra pengar.

- Det är alltid roligt att medverka på mässor. Vi har tidigare i år varit med på både Stora Nolia i Umeå och Fastighetsmässan i Stockholm. Nu ser vi fram emot två innehållsrika Hem & Villa mässor i Göteborg respektive Stockholm, säger Anna Sjöström, marknadsansvarig på Mitsubishi Electric.

Välkommen att hälsa på Mitsubishi Electric den 10-13 september i Göteborg och 8-11 oktober i Stockholm. I Göteborg finns vi i monter B05:27 och i Stockholm i monter A08:41.

För mer information om Hem & Villamässan samt biljetter, besök www.hemochvilla.se

Mitsubishi Electric Sverige tillhör Mitsubishi Electric B.V. och ansvarar för försäljning och support av egna klimatprodukter, såsom värmepumpar och luftkonditionering, i Sverige, Finland, Danmark och de baltiska länderna.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med säljkontor i Göteborg och Lund. I Norden har företaget varit verksamma i mer än 30 år och har 63 personer anställda.

www.mitsubishielectric.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.