Följ Mitsubishi Electric

​Vi stödjer Världsnaturfonden

Nyhet   •   Dec 07, 2018 15:38 CET

Vi stödjer Världsnaturfonden med en företagsgåva.

Mitsubishi Electric Sverige har i år valt att skänka en julklapp till Världsnaturfonden.

Världsnaturfonden WWF arbetar med långsiktiga, hållbara lösningar för flora och fauna i Sverige och världen. WWF arbetar bland annat aktivt för att rädda världens hav. Vårt arbete är direkt beroende av stöd från privatpersoner och företag, så stöd WWF med en företagsgåva och gör skillnad.

http://www.wwf.se/foretagsgava

Bevara världen för kommande generationer

Miljöproblem är idag en stor global fråga som kräver snabba åtgärder. Vi bör undvika att fortsätta använda oss av sådana medel som ytterligare förvärrar miljösituationen för den framtida generationen, och inse att vi delar världen med den kommande generationen och det är de som skall leva med konsekvenserna av det vi nu skapar.

Företag påverkar miljön på många sätt omedvetet t.ex. genom personalens energikonsumtion och personalresor. Att minimera detta borde vara en skyldighet för alla företag. Som företag med teknologiska möjligheter av världsklass, är Mitsubishi Electric en föregångare i att visa miljömässigt ledarskap.

Riktlinjen “making positive contributions to the earth and its people through technology and action”, förutsätter att vårt företag jobbar för att förverkliga ett återvinningsbart samhälle genom att använda oss av vidsträckta och högpresterande teknologier i våra produkter, samt framhäva ett miljövänligt tänkande hos våra anställda.

Vår förhoppning är att i samband med Mitsubishi Electric´s 100 års jubileum, som infaller år 2021, ha uppnått denna vision.

Läs mer om vårt miljöansvar

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.