Följ Mitsubishi Electric

Ny medarbetare på Teknisk Support

Nyhet   •   Jan 29, 2020 16:27 CET

Elin Karlsson vid Mitsubishi Electrics bergvärmepump Geodan.

Vi säger varmt välkommen till Elin Karlsson som är ny medarbetare på vår avdelning för teknisk support i Stockholm. Här har vi en kunnig kyltekniker som har jobbat drygt 19 år ute på fältet och som ser fram emot att hjälpa återförsäljare och installatörer med krångliga problem.


Det var faktiskt tack vare ett tråkigt sommarjobb som Elin halkade in på yrkesbanan som kyltekniker.

– Jag trodde först att jag ville bli fastighetsskötare en gång i tiden. Att skruva och greja lite lät bra i mina öron. Men så sommarjobbade jag som fastighetsskötare och tyckte att alla bara satt och fikade. Det var så långtråkigt. Så då valde jag istället kyltekniker när det var dags att välja inriktning på gymnasiet. Och jag har inte ångrat mig.

Hur känns det att vara på plats på ditt nya jobb ?

– Mycket bra, tack! Jag tycker det är kul med något helt nytt där jag samtidigt får användning av min kompetens. Det är en ny situation för mig att sitta vid samma plats och inte vara ute på jobb hela tiden. Speciellt roligt är det att ha kollegor, jag är van vid att jobba ensam annars.

Vad ser du fram emot mest med jobbet?

– Jag kände till supporten sedan tidigare genom mitt förra jobb och har fått så bra bemötande och hjälp av dem som jobbar där. Dessutom har jag alltid tyckt att Mitsubishi Electric gör bra maskiner. Hade jag inte trott på produkten hade det inte fungerat. Nu ska det bli kul att ge andra samma goda support som jag fått genom åren. 

Fem snabba fakta om Elin

Börjar alltid arbetsdagen med: Jag sätter på datorn, hämtar en kaffe och kollar e-posten. Sen ser jag vem av mina kollegor som jag ska sitta med eftersom jag fortfarande går bredvid och lär mig.

Dold talang: Jag är jättebra på att sova faktiskt. Konstigaste stället jag somnat på var på en konsert med Offspring en gång. Men alla kan vara lugna, jag tänker inte sova på jobbet, haha!

En person som jag skulle vilja träffa: Oavsett hur många intressanta människor det än finns på jorden, så finns det ingen som kan göra mig lika glad som min tvååriga son. Så jag väljer min son alla dagar i veckan.

På fritiden… kör jag gärna motorcykel. Jag har kört hoj i stora delar av Europa, men har inte hunnit med Spanien och Portugal än. Det skulle jag gärna vilja göra.

Vad inte alla vet om mig är att… jag har hållit på mycket med silversmide i perioder. Jag tycker om att vara kreativ och skapa.  


Du når Teknisk Support på 08-625 10 90 eller support@se.mee.com vardagar 7:30-17:00. Välkommen!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.