Följ Mitsubishi Electric

Kirigamine Zen vinner Red Dot Design Award 2015!

Nyhet   •   Jun 08, 2015 11:14 CEST

Mitsubishi Electric Red Dot Award

Mitsubishi Electrics luft/luftvärmepump Kirigamine Zen för tankarna till ett modernt konstverk, en installation som väcker uppmärksamhet och förvåning. Kan en inomhusdel verkligen se ut så här? Nu har Kirigamine Zen även vunnit Red Dot Award 2015 för god design! luftvärmepump svart design

Red Dot Award är ett prestigefyllt pris för produkter med hög designkvalitet och delas ut årligen av Design Zentrum Nordrhein Westfalen. En internationell designutmärkelse för god design som väljs ut av en internationell jury. En eftertraktad kvalitetsstämpel som endast delas ut till projekt som skiljer sig från andra tack vare sin unika design.

Priset brukar även kallas för "designernas Nobelpris" ibland.

reddot_award

Vi är otroligt stolta över att ha tilldelats detta pris och vi är övertygade om att med Kirigamine Zens smala och strömlinjeformade design sveper den obemärkt in i ditt hem. Bli inte förvånad om Kirigamine Zen till och med blir ditt hems vackraste inredningsdetalj.

Läs mer om Kirigamine Zen här! Läs mer om Red Dot här.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.